wierd export problem
DBAsupport.com Forums - Powered by vBulletin
Results 1 to 4 of 4

Thread: wierd export problem

  1. #1
    Join Date
    Mar 2000
    Location
    westboro, ma, USA
    Posts
    14

    Angry

    Hello everyone,
    I am having this wierd problem in full export. Once in a while some set of tables simple hangs during export. It gives a
    .. exporting 1000 rows and just stays there. I am on NT so I do a ctrl+C and kill the process. When I rebuild the table ( create another table drop the existing and rename the new table) then there is no problem. I checked for corruption using dbms_repair package and get no results. THe tables are functional, inserting and reporting works fine. This seems to be recurring on different tables once a month. There is no pattern. I am running 8.1.6 on NT 4.0 SP6. Any suggestions .. help ..
    Rajesh

  2. #2
    Join Date
    Feb 2001
    Posts
    389
    Are you using consistent=y option , check for locks.

  3. #3
    Join Date
    Mar 2000
    Location
    westboro, ma, USA
    Posts
    14
    nope, but the table is readonly when I take backups. Its a data mart that gets refreshed once a day. re-boot doesn't work either.
    Rajesh

  4. #4
    Join Date
    Feb 2000
    Location
    Washington DC
    Posts
    1,843
    Did you try increasing the buffer size for export ? If not try.
    Reddy,Sam

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  



Click Here to Expand Forum to Full Width