Install Oracle 8.1.6 EE on Unixware 7.1.1
DBAsupport.com Forums - Powered by vBulletin
Results 1 to 4 of 4

Thread: Install Oracle 8.1.6 EE on Unixware 7.1.1

  1. #1
    Join Date
    Mar 2001
    Posts
    3
    Hi,

    I tried to install Oracle 8.1.6 Enterprise edition on a Unixware 7.1.1 server.
    The environment variables looks OK, and also kernel parameters.
    During the relink process I got errors for "unresolved symbols". Ignoring errors, the installation ends, but the executables are all empty!
    I tried to manually relink, but the result was the same.

    Any suggestions?

    Thanks in advance...

    Diego

  2. #2
    Join Date
    Feb 2000
    Location
    Washington DC
    Posts
    1,843
    Is your product is specific to that platform Or U are using generic Oracle product for unix...

    Iam not sure about Unixware...is there any special edition for that platform.
    Reddy,Sam

  3. #3
    Join Date
    Mar 2001
    Posts
    3
    Yes, the product is Unixware - specific.


  4. #4
    Join Date
    Feb 2000
    Location
    Washington DC
    Posts
    1,843
    I guess its OS specific errors. you better talk to your sysadmin and see what those unresolved errors refer to... cuz, I never worked on that platform.

    OR post couple of those errors, someone could help you...who is familiar with that platform...
    Reddy,Sam

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  



Click Here to Expand Forum to Full Width