ADE Installation - ADE ERROR 202 ???
DBAsupport.com Forums - Powered by vBulletin
Results 1 to 2 of 2

Thread: ADE Installation - ADE ERROR 202 ???

  1. #1
    Join Date
    Oct 2000
    Posts
    20

    Unhappy

    I have to install ADE for the whole company and i am trying first
    to do the standalone install of ADE on my desktop. I am on Windows NT and have configured the 32 bit sql*net , downloaded the latest version of ADE along with latest.zip patch and installed it. I have
    changed my ADE.INI file to reflect my apps users and database.
    created the shortcut to hrio.exe and have changed the property to run the command in OVERRIDE after changing the ADE.ini however i am
    getting a "ADE ERROR 202" "Failed to establish connection details
    for given user".
    I am able to login to sqlplus using the applsyspub account ,my tnsnames.ora has been configured for the database i am trying to connect , i can get into oracle apps using the sysadmin account thru my browser ...however on getting the hrio login screen and entering the sysadmin user and password i am getting the above error...
    can somebody help me on this ......

    thanks





  2. #2
    Join Date
    Apr 2001
    Posts
    8
    Check following select:
    SQL> select * from fnd_application_servers;
    How is the SERVER_ID value set ?
    If it's set to 'ON' try updating it to 'OFF' temporarily and try if ADE works standalone now.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  



Click Here to Expand Forum to Full Width