RMAN backup size problem
DBAsupport.com Forums - Powered by vBulletin
Results 1 to 7 of 7

Thread: RMAN backup size problem

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    3

    RMAN backup size problem

    Hi all,

    I have Oracle database.I take rman backup everyday.Also I set a scheduled backup script.But scheduled backup size is 166MB,but if I take manual rman backup(rman>backup database) this backup size will 2.8GB.This backup isn't incremental backup.There is a problem.But I can't solve it.Help me!!
    Thanks...

    I wrote 3 batch script.Finally this backup script call

    backup script:

    run
    {
    backup database plus archivelog delete input format 'C:\db_11g_backup\backup\oracle_scheduled_backup\backups\%d_%t_%s.rman';
    restore database validate;
    delete noprompt obsolete device type disk;

    }
    database version:11.1.0.7
    database size:3.5Gb
    OS:Windows Server 2003

  2. #2
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Charlotte, NC
    Posts
    865
    If you are looking to increase the size of each backup piece then you can configure it along wich channel.

    configure channel device type disk maxpiecesize = 4g;

    the above commands configures the automatic disk channel and limits the maximum size of a backup piece to 4G.

    Regards,
    Vijay Tummala

    Try hard to get what you like OR you will be forced to like what you get.

  3. #3
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    3
    Thanks vnktummala,

    My problem isn't this.I execute this script as scheduled,backup size is too small.But I take backup manually,backup size is normal.I guessed there is an error in script;but I couldn't anything...

  4. #4
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Charlotte, NC
    Posts
    865
    okay, i got it. are you using the same RMAN script to backup manually as well?

    Regards,
    Vijay Tummala

    Try hard to get what you like OR you will be forced to like what you get.

  5. #5
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    3
    I used just

    rman>backup database while taking manually backup

  6. #6
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Lake Worth, FL
    Posts
    1,459

    Cool

    Quote Originally Posted by doganay_n View Post
    run
    {
    backup database plus archivelog delete input format 'C:\db_11g_backup\backup\oracle_scheduled_backup\backups\%d_%t_%s.rman';
    restore database validate;
    delete noprompt obsolete device type disk;

    }
    Perhaps the "plus archivelog" makes the difference...
    "The person who says it cannot be done should not interrupt the person doing it." --Chinese Proverb

  7. #7
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Charlotte, NC
    Posts
    865
    Quote Originally Posted by LKBrwn_DBA View Post
    Perhaps the "plus archivelog" makes the difference...
    agree, but poster said backup piece size is less when he used "plus archivelog"...

    Regards,
    Vijay Tummala

    Try hard to get what you like OR you will be forced to like what you get.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  



Click Here to Expand Forum to Full Width