rman backup
DBAsupport.com Forums - Powered by vBulletin
Results 1 to 6 of 6

Thread: rman backup

  1. #1
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    140

    rman backup

    Hi, what action to be taken when my RMAN backup log shows that one of the archive log file is currupted.

    Question:
    1. Is there any solution to take the backup of currupted archive log file again from rman?

  2. #2
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    England
    Posts
    7,333
    take a backup of the database so you know you can recover

    do you archive your logs to multiple destinations?

  3. #3
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    140

    rman backup

    You mean to say taking full database backup to avoid risk during database recovery.


    thanks,

  4. #4
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Charlotte, NC
    Posts
    865
    what type of corruption you had? please post the RMAN error message.

    Thanks,
    Vijay Tummala

    Try hard to get what you like OR you will be forced to like what you get.

  5. #5
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    140

    rman backup

    This was asked to me in an interview, I don't have any error message to post.


    thanks,

  6. #6
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    377
    Quote Originally Posted by davey23uk View Post
    take a backup of the database so you know you can recover

    do you archive your logs to multiple destinations?
    As davey23uk indicated, take a full database backup ASAP with SKIP INACCESSIBLE. Verify with the backup log that just that file was skipped.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  


Click Here to Expand Forum to Full Width