Installation Error 8174 - Page 2
DBAsupport.com Forums - Powered by vBulletin
Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 11 to 20 of 48

Thread: Installation Error 8174

  1. #11
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    90
    lsof /oracle/product/8.1.7se/lib/libwtc8.sl
    sh: lsof: not found.

  2. #12
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    90
    /oracle/product/8.1.7se/lib/libwtc8.sl

  3. #13
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    90
    ls /oracle/product/8.1.7se/lib/libwtc8.sl
    /oracle/product/8.1.7se/lib/libwtc8.sl

  4. #14
    Join Date
    Jan 2001
    Posts
    2,828
    Hi Nisha

    Did you try doing

    cd /oracle/product/8.1.7se
    and then rm -rf lib/libwtc8.sl

    some process has the file open which you are not able to delete.

    either lsof is not in your path or its not installed

    You can try downloading lsof for suse it must be available for download



    regards
    Hrishy

  5. #15
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    90
    yes i did ,so can't i just go ahead and re-install the software?

  6. #16
    Join Date
    Jan 2001
    Posts
    2,828
    Hi

    You can try reinstalling.

    Make sure you oracle_home is different from the ee one and your umask is set to 022

    regards
    Hrishy

  7. #17
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    90
    Thanks Hrishy you rock,let you know if i stuck somewhere.

  8. #18
    Join Date
    Jan 2001
    Posts
    2,828

    Thumbs down

    Hi

    I would rock if and only if the installation succeeds else

  9. #19
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    90
    It failed with the error "error in writing to file /oracle/product/8.1.7se/lib/libwtc8.sl".During base release installation.

  10. #20
    Join Date
    Jan 2001
    Posts
    2,828
    Hi Nisha

    I presume the file is locked by some process

    You need to either shutdown the databases listeners and agnets that are running or

    use
    lsof /path-to/libwtc8.sl

    or fuser /path-to-/livwtc8.sl

    to find out which process is blocking it.

    You can also try shutting down the listener and intelligent agent and try running the installer and see what happens.

    try man lsof usually lsof is available in linuxes

    regards
    Hrishy

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  


Click Here to Expand Forum to Full Width