oracle export 10G to 9i - Page 2
DBAsupport.com Forums - Powered by vBulletin
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 17 of 17

Thread: oracle export 10G to 9i

  1. #11
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Ft. Lauderdale, FL
    Posts
    3,554
    Quote Originally Posted by jfassinou
    that was done but as I said above, there is error msg about some of the DLL missing; when you try to use exp.exe for 9.i on 10G.
    Please describe the procedure you followed to use Ora9i export on Ora10g database.
    Pablo (Paul) Berzukov

    Author of Understanding Database Administration available at amazon and other bookstores.

    Disclaimer: Advice is provided to the best of my knowledge but no implicit or explicit warranties are provided. Since the advisor explicitly encourages testing any and all suggestions on a test non-production environment advisor should not held liable or responsible for any actions taken based on the given advice.

  2. #12
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    9
    nope they both database are in separate machines. so now i have installed oracle 10G client version on the same machine where the 9.i db is running from, so where I try import now I have this:

    Import: Release 10.2.0.1.0 - Production on Wed Sep 5 14:21:44 2007

    Copyright (c) 1982, 2005, Oracle. All rights reserved.


    IMP-00058: ORACLE error 6550 encountered
    ORA-06550: line 1, column 33:
    PLS-00302: component 'SET_NO_OUTLINES' must be declared
    ORA-06550: line 1, column 7:
    PL/SQL: Statement ignored
    IMP-00000: Import terminated unsuccessfully

  3. #13
    Join Date
    Apr 2001
    Location
    Vadodara, India
    Posts
    249
    No need to install 10g client at 9i machine.

    Just configure tnsnames.ora at 9i machine.

    Use exp.exe from 9i machine and take export of 10g db. Here use connect string in userid parameter of EXP command (as configure in tnsnames).

    Take import of that DMP in 9i using 9i's imp.exe.

  4. #14
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    9
    Thanks bhattnirav for your advise,

    my problem is now resolved after I take a dump from 10G using the imp.exe of 9.i

    Regards

    JF

  5. #15
    Join Date
    Jan 2002
    Location
    Canada
    Posts
    195
    Install 9i on a machine where there is no 10g. The do the exp.exe

  6. #16
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Ft. Lauderdale, FL
    Posts
    3,554
    Quote Originally Posted by dba1
    Install 9i on a machine where there is no 10g. The do the exp.exe
    Huh?!

    By the way, why in the world you reopened a thread where on the last post the original poster states the problem has been solved?
    Pablo (Paul) Berzukov

    Author of Understanding Database Administration available at amazon and other bookstores.

    Disclaimer: Advice is provided to the best of my knowledge but no implicit or explicit warranties are provided. Since the advisor explicitly encourages testing any and all suggestions on a test non-production environment advisor should not held liable or responsible for any actions taken based on the given advice.

  7. #17
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    England
    Posts
    7,333
    and then post crap ....

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  



Click Here to Expand Forum to Full Width