Problems with Insert in table using Reports 6i
DBAsupport.com Forums - Powered by vBulletin
Results 1 to 2 of 2

Thread: Problems with Insert in table using Reports 6i

  1. #1
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    1

    Problems with Insert in table using Reports 6i

    Hi, I'm new in the forum. When I run the report it suppouse to made an insert in a table but I dont know what happen because it doesn't do it and it didn't give me any exception. If anybody can help me.....

    I use this code:

    function CF_1Formula return Char is
    V_DOC_DETAIL VARCHAR2(3000);
    v_member_id varchar2(16);
    v_order_id varchar2(16);
    v_error varchar2(100);
    V_SQL NUMBER;

    begin
    V_DOC_DETAIL:= REPLACE (OC_DETAIL1, '&awd_name', :AWD_NAME);
    V_DOC_DETAIL:= REPLACE (V_DOC_DETAIL, '&AWD_NAME', :AWD_NAME);
    V_DOC_DETAIL:= REPLACE (V_DOC_DETAIL, '&order_date', rder_date);
    V_DOC_DETAIL:= REPLACE (V_DOC_DETAIL, '&cancel_date', :cancel_date);

    BEGIN
    INSERT INTO BP_AWD_REG_CARTAS
    (order_id,member_id,fecha,tipo_carta)
    VALUES(rder_id, :member_id, sysdate,'30');
    srw.message(300,'INSERT :'||rder_id);

    exception
    when others then
    v_sql := sqlcode;
    v_error := substr(SQLERRM,1,100);
    SRW.MESSAGE(100,v_sql||'- '||v_error);
    END;

    RETURN V_DOC_DETAIL;
    end;

  2. #2
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Mooresville, NC
    Posts
    349
    Do a COMMIT after Insert.
    http://www.perf-engg.com
    A performance engineering forum

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  


Click Here to Expand Forum to Full Width