PL/SQL code moved from 8i to 10g now has an error
DBAsupport.com Forums - Powered by vBulletin
Results 1 to 2 of 2

Thread: PL/SQL code moved from 8i to 10g now has an error

  1. #1
    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    143

    PL/SQL code moved from 8i to 10g now has an error

    I have a pl?sql package that was in our 8i database. I had the DBA's move it to our 10G db. When I go to view it in toad as soon as I click on the package it gives me an error message 'IN' is not a valid integer value.
    This opens fine in 8i. Is it a problem with the versions? this package is used to purge jobs in our PeopleSoft environment, and I am moving it into another environment. I have attached the PL/SQL spec and body. Gandolf989 was helping me earlier with this package but that was when it was in 8i.
    Attached Files Attached Files
    Last edited by jayjabour; 04-17-2007 at 12:50 PM.

  2. #2
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Ft. Lauderdale, FL
    Posts
    3,554
    Please compile your package specs and body.

    Check for compilation errors.

    Post errors.
    Pablo (Paul) Berzukov

    Author of Understanding Database Administration available at amazon and other bookstores.

    Disclaimer: Advice is provided to the best of my knowledge but no implicit or explicit warranties are provided. Since the advisor explicitly encourages testing any and all suggestions on a test non-production environment advisor should not held liable or responsible for any actions taken based on the given advice.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  


Click Here to Expand Forum to Full Width