recreate new control file. - Page 2
DBAsupport.com Forums - Powered by vBulletin
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 16 of 16

Thread: recreate new control file.

  1. #11
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    231
    rey..same file works in sql prompt.But not in cmd.
    Last edited by ams-jamali; 03-23-2007 at 06:10 AM.

  2. #12
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    231
    rey..if blank space is the actual problem it should not work when i copied and ran that script. but it works properly.but if i show the path to access that file it throws err.So what i suspect, if we give the path it will throw error
    (in command mode).

  3. #13
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    England
    Posts
    7,331
    you cant have blank lines in the script, that it the problem you were facing when it is saying unknown command DATAFILE

  4. #14
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    231
    ok.. davey. i will try that.

  5. #15
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    231
    ok.., Dave it is fine..,

    Can any one give me actual algorithm about conrol file creation.i.e., When we run that script it should create one control file.But it creates three files.Does it refer pfile before running that create control file script.

  6. #16
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    England
    Posts
    7,331
    whatever you have in your parameter file

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  



Click Here to Expand Forum to Full Width