Hello Gurus,

I have tried to duplicate database on remote host. I have done the following steps:

1. On auxiliary host I created the same directory structures
2. On target I made copy of init.ora file and moved to auxiliary host
3. I have started database on auxiliary host in nomount mode with da moved init.ora file
4. I have prepared listener.ora file on auxiliary host
5. I have prepared tnsnames.ora file on target host
6. I have moved backup structure from target host to same file structure on auxiliary host. (full backup and

backups of all archivelog files)
7. I have started duplicate database with the following:

RMAN> connect target
RMAN> connect auxiliary sys/passwd@conn_string

connected to auxiliary database: aux (not mounted)

RMAN> sql 'alter system switch logfile';

using target database controlfile instead of recovery catalog
sql statement: alter system switch logfile

RMAN> duplicate target database to aux
2> nofilenamecheck
3> pfile=/opt/oracle/admin/orcl/aux/init.ora
4> logfile
5> '/OraHome1/oradata/aux/redo1.dbf' size 100m,
6> '/OraHome1/oradata/aux/redo2.dbf' size 100m,
7> '/OraHome1/oradata/aux/redo3.dbf' size 100m;

Restore process past without any problem but when the recovery started I got the folloving:

printing stored script: Memory Script
set until scn 357420477;
clone database
delete archivelog
executing script: Memory Script

executing command: SET until clause

Starting recover at 03-FEB-07
using channel ORA_AUX_DISK_1

starting media recovery

RMAN-00571: ===========================================================
RMAN-00569: =============== ERROR MESSAGE STACK FOLLOWS ===============
RMAN-00571: ===========================================================
RMAN-03002: failure of Duplicate Db command at 02/03/2007 17:58:13
RMAN-03015: error occurred in stored script Memory Script
RMAN-06053: unable to perform media recovery because of missing log
RMAN-06025: no backup of log thread 1 seq 374 scn 357420029 found to restore
RMAN-06025: no backup of log thread 1 seq 373 scn 357350636 found to restore

I have to mention that I have all appropriate archivelog files moved to backup structure
which is same as at target host. Of cource I done something wrong but what? Please if you have any idea about
solving this, let me know.

Best regards