unable to connect to rman usig this command
DBAsupport.com Forums - Powered by vBulletin
Results 1 to 7 of 7

Thread: unable to connect to rman usig this command

  1. #1
    Join Date
    May 2006
    Posts
    51

    unable to connect to rman usig this command

    Can anyone help me to fix this problem

    I can using rman target=/ command without any problem

    but when I'm using rman target sys/change_on_install@student

    I'm getting this error


    RMAN-00571: ===========================================================
    RMAN-00569: =============== ERROR MESSAGE STACK FOLLOWS ===============
    RMAN-00571: ===========================================================
    RMAN-00554: initialization of internal recovery manager package failed
    RMAN-04005: error from target database:
    ORA-01017: invalid username/password; logon denied


    Thanks in advance

  2. #2
    Join Date
    Nov 2000
    Location
    greenwich.ct.us
    Posts
    9,092
    ORA-01017: invalid username/password; logon denied
    Jeff Hunter
    marist89@yahoo.com
    http://marist89.blogspot.com/
    Get Firefox!
    "I pledge to stop eating sharks fin soup and will not do so under any circumstances."

  3. #3
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Lake Worth, FL
    Posts
    1,476

    Cool


    The problem is that using SYS as login requires the 'as SYSDBA' option, and I'm not sure if RMAN will accept that format.

    "The person who says it cannot be done should not interrupt the person doing it." --Chinese Proverb

  4. #4
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    England
    Posts
    7,333
    yes it will, the password is just incorrect

  5. #5
    Join Date
    May 2006
    Posts
    51
    NO it is not connecting it I'm using following statement


    rman target "sys/change_on_install@student auxiliary sys/change_on_install@student2 "

    Thanks

  6. #6
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    England
    Posts
    7,333
    and your password is incorrect - use the right password

  7. #7
    Join Date
    Jan 2001
    Posts
    2,828
    Hi

    Try using sqlplus and the same username and passowrd to connect to the stiudent_auxillary

    sqlplus sys/change_on_install@student

    and see what happens

    regards
    Hrishy

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  



Click Here to Expand Forum to Full Width