OEM Console, 2.1.0.1.0
DBAsupport.com Forums - Powered by vBulletin
Results 1 to 3 of 3

Thread: OEM Console, 2.1.0.1.0

  1. #1
    Join Date
    Jul 2000
    Location
    London/Manchester
    Posts
    12
    Hi,

    I've just installed Oracle 8.1.6 on windows 2000, which came with OEM 2.1.0.1.0 . When I go into the Enterprise Manager Console - with the Management Server and Intelligent Agent running on that node - the Navigator Pane does not show databases, only groups, nodes and developer servers . I've been able to 'discover' a node, but not the databases which reside on it . How can I get my databases to show up here ? I've installed the same thing on NT (with an 8.1.5 database) without any trouble .

    Joanne .
    Share on Google+

  2. #2
    Join Date
    Oct 2000
    Posts
    449
    which ever database you want to show up, mention that in the node description and discover the node. If it is successful, you got it.. I had a problem here, and I started giving IP addresses of my machines and node disovered the dbs on them.. It is not that complicated, but if you have a problem explain the stage clearly..
    Share on Google+

  3. #3
    Join Date
    Jul 2000
    Location
    London/Manchester
    Posts
    12
    Thanks a lot,

    I put in the IP address and it found the database .

    Joanne .

    Share on Google+

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  



Click Here to Expand Forum to Full Width