Why SESSION#, SERIAL# returns 0 & SESSION_INFO is NULL on 10g LogMiner?
DBAsupport.com Forums - Powered by vBulletin
Results 1 to 3 of 3

Thread: Why SESSION#, SERIAL# returns 0 & SESSION_INFO is NULL on 10g LogMiner?

  1. #1
    Join Date
    Jul 2000
    Location
    Pune, India
    Posts
    80

    Why SESSION#, SERIAL# returns 0 & SESSION_INFO is NULL on 10g LogMiner?

    Hello,

    On Oracle 10g (OS Windows 2000 SP4), when we query v$logMnr_Contents, SESSION# and SERIAL# returns 0 and SESSION_INFO shows NULL. All other columns display expected value. Problem occurs with only these 3 columns.

    later again we tried to do the same and following entrie were found in alert.log.

    Wed Aug 03 11:31:51 2005
    LOGMINER: setting Log lookback/checkpoint gap to 4095M
    Wed Aug 03 11:31:51 2005
    LOGMINER: Parameters summary for session# = -2147483332
    LOGMINER: ReqParallelism = 0, EagerThreshold = 1
    LOGMINER: StopMiningThreshold = 10M, MemorySize = 10M
    LOGMINER: MaxLogLookback = 4095M
    Wed Aug 03 11:33:23 2005
    Errors in file d:\orant\admin\qo760\udump\qo760_ora_3176.trc:
    ORA-00600: internal error code, arguments: [krvxbpns], [], [], [], [], [], [], []

    Couls you please help us to resolve this issue.

    Thanks & Regards,

    Shailesh

  2. #2
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    England
    Posts
    7,331
    ORA-600 = contact support

  3. #3
    Join Date
    Jul 2000
    Location
    Pune, India
    Posts
    80

    Question

    Hi

    ORA-600 occurs later when we tried same thing next day, but can anyone please guide us when we get output suceessfuly from v$logmnr_contents (ORA-600 has not occurred) why do we get mentioned columns NULL, are we missing something or is this a bug? Has anyone observed this?

    Please let us know.

    Thanks & Regards,

    Shailesh

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  



Click Here to Expand Forum to Full Width