missing archive logs on secondary
DBAsupport.com Forums - Powered by vBulletin
Results 1 to 6 of 6

Thread: missing archive logs on secondary

  1. #1
    Join Date
    Jan 2001
    Posts
    2,828

    missing archive logs on secondary

    Hi

    I have a standby database thats asking for a archived log thats not available on the primary.I dont have it stored anywhere this was a new standby database.

    alert log on the standby has
    Media Recovery Waiting for thread 1 seq# 6

    seq# 6 is not there on the primary ?

    should i recreate the secondary from the primary ?

    regards
    Hrishy

  2. #2
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Delhi
    Posts
    63
    Have U created the standby db from the backup taken in the primary db taken long time back .
    U need all archive files after the backup .

    if u are not having archive files ,the create standy from recent primary backup

  3. #3
    Join Date
    Sep 2001
    Location
    Makati, Philippines
    Posts
    857
    when missing an archive log from primary db, then no other option but to recrete the standby db from new backup.
    ---------------

  4. #4
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Geneva Switzerland
    Posts
    3,142
    One trick is that you need the archlogs that completely span the backup process. Being paranoid, I start with the one that was completed just before I started the backup.
    "The power of instruction is seldom of much efficacy except in those happy dispositions where it is almost superfluous" - Gibbon, quoted by R.P.Feynman

  5. #5
    Join Date
    Oct 2002
    Posts
    807
    Random guess - may be you have an ancient standby controlfile that's causing this.

    Before trying to recreate the standby all over again..you may want to try creating a new standby controlfile and moving it across.

  6. #6
    Join Date
    Jan 2001
    Posts
    2,828
    Hi Folks

    It was a mistake on my part.The crux is the archivelog was backed up by me in a BMC 's Backtrack format.I then managed to extract the logfile on the primary server the FAL client was able to pull it and apply on the standby database.

    Had a busy day yesterday so couldnt update this thread.

    regards
    Hrishy

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  


Click Here to Expand Forum to Full Width