Deoplying a J2EE application on Oracle10g AS
DBAsupport.com Forums - Powered by vBulletin
Results 1 to 6 of 6

Thread: Deoplying a J2EE application on Oracle10g AS

  1. #1
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    54

    Deoplying a J2EE application on Oracle10g AS

    Hi

    I am new to the DBA postition. I have installed Oracle10g AS on three different machines as below:

    1. Web Cache
    2. Middle Tier (Application Server)
    3. Infrastructure.

    I just bit confused , where to deploy my J2EE applications so the Web Cached is used to achieve good performance. All advice will be appriciated.

    Thanks in Advance.

  2. #2
    Join Date
    Jan 2001
    Posts
    2,828
    Hi

    It should be deployed on Application server number 2 in your case.use oracle enterprise manager to deploy your J2ee application

    regards
    Hrishy

  3. #3
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    54
    Thanks for your reply.

    I deployed the application to middle tier (App. Server), But how do I know that the Web Cache is being used, As to access the application, we are using the following url:

    http://appserv1:7778/Test.do


    Do I have to configure ports on application server or web cache so that the application uses Web cache.

    Thanks again.

  4. #4
    Join Date
    Jan 2001
    Posts
    2,828
    Hi

    Have a look here which tells you how to confgure a sample application to use webcache

    http://www.oracle.com/technology/sam...s/Install.html

    regards
    Hrishy

  5. #5
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    54
    Thanks to hrishy for the reply.

    Unfortunately, the example only shows how to include stuff in the cache.

    But in my case, I have WEB CACHE on one server and MIDDLE TIER (Application Server) on another server. At Present when we access the application using the following URL,

    http://appserv:7778/Aplication_name/Test.jsp

    The application is using the web cache on the Middle tier (please note the Middle tier also has got it's own web cache by default) not on the WEB CACHE Server.

    I want to configure the Middle Tier/Web Cache server in such a way, so that it application uses WEB CACHE on the dedicated server.

    Thanks in advance

  6. #6
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    England
    Posts
    7,333
    configure mod_oc4j.conf on the web cache tier to point at the app server, then use that one

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  



Click Here to Expand Forum to Full Width