To migrate from DMT to LMT
DBAsupport.com Forums - Powered by vBulletin
Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 21

Thread: To migrate from DMT to LMT

  1. #1
    Join Date
    Oct 2002
    Posts
    391

    To migrate from DMT to LMT

    Hi, to do what the subject says, check this out "DBMS_SPACE_ADMIN.TABLESPACE_MIGRATE_TO_LOCAL"

    cheers

  2. #2
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    England
    Posts
    7,331
    whats your point?

    YOu know that method isn;t very good as you miss out on some of the benefits of LMT's

  3. #3
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Bangalore ( India )
    Posts
    2,434
    create the TS (LMT) and then move all the objects..
    funky...

    "I Dont Want To Follow A Path, I would Rather Go Where There Is No Path And Leave A Trail."

    "Ego is the worst thing many have, try to overcome it & you will be the best, if not good, person on this earth"

  4. #4
    Join Date
    Oct 2002
    Posts
    391
    Originally posted by davey23uk
    whats your point?

    YOu know that method isn;t very good as you miss out on some of the benefits of LMT's
    Hi. Cos i know the benefits of LMT, that is why i wanted to convert from DMT.

  5. #5
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    England
    Posts
    7,331
    well dont use that method then, its not a good way of doing it

  6. #6
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    over the hill and through the woods
    Posts
    995
    I have a homework assignment for you my young yls177.

    Find out why running that migrate to loacal package is a bad idea
    Oracle it's not just a database it's a lifestyle!
    --------------
    BTW....You need to get a girlfriend who's last name isn't .jpg

  7. #7
    Join Date
    Jan 2001
    Posts
    2,828
    Hi Folks

    whats wrong with that method just curios ?

    regards
    Hrishy

  8. #8
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    England
    Posts
    7,331
    will wait to see what yls177 comes back with for his homework first

  9. #9
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Bangalore ( India )
    Posts
    2,434
    Originally posted by hrishy
    Hi Folks

    whats wrong with that method just curios ?

    regards
    Hrishy

    U may loose the benifit of uniform extents.


    Abhay.
    funky...

    "I Dont Want To Follow A Path, I would Rather Go Where There Is No Path And Leave A Trail."

    "Ego is the worst thing many have, try to overcome it & you will be the best, if not good, person on this earth"

  10. #10
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    England
    Posts
    7,331
    booooo, you told him and to be more precise you won't lose uniform extents you just cant enforce them. A user can still enter whatever storage parameters they want.

    Existing extents wont suddenly become uniform and initial=next and pctincrease=0 still isn't uniform

    Also the bitmaps are in the wrong place as well so they aren't good

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  



Click Here to Expand Forum to Full Width