export or import
DBAsupport.com Forums - Powered by vBulletin
Results 1 to 6 of 6

Thread: export or import

  1. #1
    Join Date
    Jun 2003
    Posts
    108

    export or import

    Hi All,

    Is there any possibility to export a particular procedure and the same thing in import.

    pls let me know if there is any possibility.

  2. #2
    Join Date
    Nov 2000
    Location
    Birmingham, UK
    Posts
    360
    Cant export a specific package, but you could look in dba_source to get the code and spool the output out e.g.

    set head off
    set feedback off
    set pages 1000
    spool package.sql
    select text from dba_source where name ='PACKAGE NAME';
    spool off

  3. #3
    Join Date
    Jun 2003
    Posts
    108
    Thanx for ur instant reply, i understand it,,,

    My question is can i use the export and import utility in this issue.

    Pls explain me.

  4. #4
    Join Date
    Nov 2000
    Location
    greenwich.ct.us
    Posts
    9,092
    Originally posted by fraze
    Cant export a specific package,
    Jeff Hunter
    marist89@yahoo.com
    http://marist89.blogspot.com/
    Get Firefox!
    "I pledge to stop eating sharks fin soup and will not do so under any circumstances."

  5. #5
    Join Date
    Nov 2000
    Location
    Birmingham, UK
    Posts
    360
    as far as I know - No you can't export one specific package/procedure etc

  6. #6
    Join Date
    Jun 2003
    Posts
    108
    Thanx for ur valuable answer.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  



Click Here to Expand Forum to Full Width