DllGroup = False
DBAsupport.com Forums - Powered by vBulletin
Results 1 to 3 of 3

Thread: DllGroup = False

  1. #1
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    2

    DllGroup = False

    I am attempting to install Oracle 9i on a Solaris 8 system with 1 GB
    RAM and oodles of disk space (Sun 250 system). I have tried it
    numerous times but the installation repeatedly freezes at 41% while
    copying the file "dr0tabs.sql". A quick tail of the log file shows:

    , [index.html106 ->%ORACLE_HOME%/ctx/sample/api/index.html 2289
    plats=1=>[453] l
    angs=1=>[en,fr,ar,bn,pt_BR,bg,fr_CA,ca,hr,cs,da,nl,ar_EG,en_GB,et,fi,de,el,iw,hu
    ,is,in,it,ja,ko,es,lv,lt,ms,es_MX,no,pl,pt,ro,ru,zh_CN,sk,sl,es_ES,sv,th,zh_TW,t
    r,uk,vi]]
    ]
    DllGroup = false


    What does this mean and how can I fix this problem? I'm sure I did
    everything right, including setting the right Solaris parameters in
    /etc/system to:

    set shmsys:shminfo_shmmax=4294967295
    set shmsys:shminfo_shmmin=1
    set shmsys:shminfo_shmmni=100
    set shmsys:shminfo_shmseg=2
    set semsys:seminfo_semmns=2000
    set semsys:seminfo_semmni=70

    I can't figure this one out. Any ideas anyone?

    Thanks!

    Mike Shafer

  2. #2
    Join Date
    Jan 2001
    Posts
    2,828
    Hi

    Maybe silly...but this happened to me once..the media turned out to be corrupt..

    regards
    Hrishy

  3. #3
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    2

    That was it!

    That was part of the solution, I think. I managed to free up enough disk space to copy the contents of CD 2 and 3 onto the hard drive, and it's working now.

    Thanks,

    Mike

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  


Click Here to Expand Forum to Full Width