Oracle Financials port number
DBAsupport.com Forums - Powered by vBulletin
Results 1 to 6 of 6

Thread: Oracle Financials port number

  1. #1
    Join Date
    Jun 2000
    Posts
    55
    Does anyone know the port number for Oracle Financials to go through firewall?

  2. #2
    Join Date
    Dec 2001
    Location
    Atlanta
    Posts
    175
    qingbo,

    The port number should be have been assigned when you were installing Oracle financials. Are you able to login to Oracle Financials? If not, you will have to reconfigure your Form/Web server.
    Good luck.

    C. K.
    11i Applications DBA
    _______________________________
    In all you're doing, seek divine wisdom



  3. #3
    Join Date
    Dec 2001
    Posts
    32
    Are you working with a dba? If so then he will know the ports, if he doesn't I'll give you the names of a couple of struggling Oracle people who know what their doing that need work. Sounds suspicious if you are wondering how to get through a firewall.

  4. #4
    Join Date
    Dec 2001
    Posts
    139
    Using Oracle Apps 11.0.3 on 2k
    I've installed it and configured it.
    I was able to login using sysadmin and operations.
    Can switch b/w different environments i.e.
    PROD, TEST, VD11
    I've gone for default locations and sizes.
    BUT
    When I'm using workflow and configure it and testing it wizard a/c I'm unable to go in ???
    Any advice on configuring Workflow.
    Can I send an e-mail to someone with all the configuration parameters and installation steps I took after preparing a word document If somebody is willing to help? and look at it.

    All the best
    Shaan - Virginia - USA
    rshaan@hotmail.com
    ___________________________
    OCP DBA 9i, 8i - DEV 6i, 2.0, 1.0
    SCSA 8.0

  5. #5
    Join Date
    Dec 2001
    Posts
    139
    or somebody has all these steps listed somewhere and can send me. Would be greatly appreciated
    Shaan - Virginia - USA
    rshaan@hotmail.com
    ___________________________
    OCP DBA 9i, 8i - DEV 6i, 2.0, 1.0
    SCSA 8.0

  6. #6
    Join Date
    Jun 2000
    Posts
    179

    Talking

    For standard test production , on the firewall open following ports :
    8001
    9001
    9021
    9011
    15001

    For produntion open :

    8000
    9000
    9020
    9010
    15000

    Good Luck
    Hisham Nagia
    IT Manager For Development
    Oracle Consultant - OCP

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  


Click Here to Expand Forum to Full Width