OEM - Error message in SQL Analyze
DBAsupport.com Forums - Powered by vBulletin
Results 1 to 5 of 5

Thread: OEM - Error message in SQL Analyze

  1. #1
    Join Date
    Dec 2001
    Location
    USA
    Posts
    620
    Hi All,

    OEM server is installed on Win NT 4.0/ Oracle 8i.

    When I try to run SQL Analyze under Tuning pack from Console on my client PC, I am getting foll. error messages.

    org.omg.CORBA_NO_IMPLEMENT (completed=MAYBE)
    VMQ-00061: Error registering the application with Oracle Management Server bridge
    VTC-1345: The Oracle Server Manager is unavailable...
    VMQ-00035: Oracle server enterprise manager SDK call failed.

    SQL Analyze was working till last week.

    All other EM components seem to be working fine.

    I tried from another PC and it works on that PC.

    Where should I look for the problem?

    TIA.
    Sam
    ------------------------
    To handle yourself, use your head. To handle others, use your heart

  2. #2
    Join Date
    Dec 2001
    Location
    USA
    Posts
    620
    Hi sreddy,

    SQL Analyze works fine from other PC. From my PC, all other EM components are working. This means that OEM server is up and running.

    Also data gatherer is running.

    Thanks,
    Sam
    ------------------------
    To handle yourself, use your head. To handle others, use your heart

  3. #3
    Join Date
    Feb 2000
    Location
    Washington DC
    Posts
    1,843
    Little weird. What version of OEM Server and Client you are running ?

    What happened recently. You said it was working fine Right ?
    Reddy,Sam

  4. #4
    Join Date
    Dec 2001
    Location
    USA
    Posts
    620
    Hi sreddy,

    Both are on 2.2.

    Nothing happened that I know. That's the problem.

    Thanks,
    Sam
    ------------------------
    To handle yourself, use your head. To handle others, use your heart

  5. #5
    Join Date
    Feb 2000
    Location
    Washington DC
    Posts
    1,843
    This what I found and might help.
    symptom: Launching Oracle Expert fails
    symptom: org.omg.CORBA.NO_IMPLEMEMT(completed=MAYBE)

    cause: The Expert tool uses the tnsnames.ora file in the Oracle Enterprise Manager (EM) home to connect to the Oracle Management Server (OMS) repository. The service name that the tool looks for is the service name specified in the EM Configuration Assistant. The service name used in the Oracle Enterprise Manager Configuration Assistant does not match an entry in the tnsnames.ora file in the EM home.


    http://metalink.oracle.com/metalink/..._id=220944.996

    http://metalink.oracle.com/metalink/...p_id=22662.996
    Reddy,Sam

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  


Click Here to Expand Forum to Full Width