Apps Clonning
DBAsupport.com Forums - Powered by vBulletin
Results 1 to 7 of 7

Thread: Apps Clonning

  1. #1
    Join Date
    Sep 2001
    Location
    OH
    Posts
    44
    Hi guys,

    We have Apps 11.0.3 / Oracle 8.0.5 on Win NT 4.0

    Does someone have a good Apps Clonning script or document which tells about the files which are to be changed after copying apps files.

    Pl. help.

    Thanks in Advance.

    Samir

  2. #2
    Join Date
    Nov 2000
    Location
    greenwich.ct.us
    Posts
    9,092
    Send me an email with the following subject line:
    FILE: appscloning.pdf
    Jeff Hunter
    marist89@yahoo.com
    http://marist89.blogspot.com/
    Get Firefox!
    "I pledge to stop eating sharks fin soup and will not do so under any circumstances."

  3. #3
    Join Date
    Jun 2000
    Location
    Madrid, Spain
    Posts
    7,447
    I did one of this 2 weeks ago in Solaris, all I did was copy the whole $APP_TOP directory to the new machine and recover the database with a hot backup

    In NT may be you have to look the registry (exporting the tree corresponding to your applications)

  4. #4
    Join Date
    Sep 2001
    Location
    OH
    Posts
    44
    Originally posted by pando
    I did one of this 2 weeks ago in Solaris, all I did was copy the whole $APP_TOP directory to the new machine and recover the database with a hot backup

    In NT may be you have to look the registry (exporting the tree corresponding to your applications)

    Hi Pando,

    Do you have any document on it? pl. send me if you have.

    You said, you just copied but what about reference of host name, source instance name in various config. files. Didn't you change those files? Then what about some profile options.

    Pl. clear my doubts.

    Thanks,

    Sam

  5. #5
    Join Date
    Jun 2000
    Location
    Madrid, Spain
    Posts
    7,447
    I didnt overwrite those files, I only overwritten the binary files. I was restoring a DEV enviroment because some patches we applied in development went wrong

  6. #6
    Join Date
    Sep 2001
    Location
    OH
    Posts
    44
    Originally posted by pando
    I didnt overwrite those files, I only overwritten the binary files. I was restoring a DEV enviroment because some patches we applied in development went wrong

    In my case, I have to create a mirror copy of Production instance on another machine. So, I need to copy everything Database, application Top etc.

    After copying, I have to modify certain env and config files an d chage name of PROD to NEW instance.

    We have NT env. so I dont know exactly which files are required to modify.

    Can u help me pl?

    Thanks.

    Sam

  7. #7
    Join Date
    Sep 2001
    Location
    Makati, Philippines
    Posts
    857
    You have to re-run the adaimgr (in your new machine)
    and update what ever necessary for your
    new environment PRD.env
    like : machine name

    FORMSPORT
    WADMINPORT
    etc.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  


Click Here to Expand Forum to Full Width