Automatic Service Startup does not start up the databases---Please Help
DBAsupport.com Forums - Powered by vBulletin
Results 1 to 3 of 3

Thread: Automatic Service Startup does not start up the databases---Please Help

  1. #1
    Join Date
    Sep 2000
    Posts
    362

    Angry

    Hi,
    I have 3 Oracle 8.1.7 databases (Orignally migrated from Oracle 8.0.5 on Windows NT ) installed on a windows 2000 machine with their services configured to be automatic.

    Also in the registery the pfile parameter points to the place where theparameter file is located.

    Even then when I reboot the computer or stop and start the services the databases are not started up automatically. (They are shutdown when the service is stopped but do not startup themselves even when I start the services.

    Please Help me out with this.

    Thanks
    Anurag
    Appreciation is a wonderful thing;
    It makes what is excellent in others belong to us as well.


  2. #2
    Join Date
    Oct 2000
    Location
    Saskatoon, SK, Canada
    Posts
    3,925
    You have to set the services to be automatic.

    Sam
    Thanx
    Sam



    Life is a journey, not a destination!


  3. #3
    Join Date
    Mar 2001
    Posts
    635
    Hi Anurag,

    Take a look at the event viewer on your server to see if it is generating some error in the logs.

    Regards
    Santosh

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  


Click Here to Expand Forum to Full Width